Intrebări frecvente

1. Care este timpul de producție și livrare a unei mostre?

Mostrele produselor ce urmează a fi achiziționate sunt la fel de importante pentru noi așa cum sunt și pentru voi. În funcție de natura mostrei de care aveți nevoie, de la print la butaforie sau promoționale, producția durează între 4 ore până la 72 ore de la comandă.

5. Se pot asigura potențialii clienți de calitatea produselor și a serviciilor?

Cu ajutorul certificării ISO 9001 pentru managementul calității asigurăm calitatea produselor și a serviciilor. Prin implementarea platformei blockchain, la care lucrăm intens, vă vom oferi transparența colaborării cu noi de la cererea de ofertă până la livrarea comenzii, putând accesa în orice moment platforma pentru a verifica statusul acesteia.

2. Care este timpul de producție și livrare a unei comenzi pentru print?

Deși programul de lucru este de 8.00-16.00, noi suntem disponibili 24/7 pentru clienții noștri. În funcție de cantitate vă putem livra comanda chiar în aceeași zi sau în 4-5 zile de la comanda fermă, uneori mai repede dacă este o urgență pentru voi.

6. Care este calitatea materiei prime folosite?

Calitatea materialelor o va da bugetul dumneavoastră pentru proiect. Acest lucru îl discutăm de fiecare dată cu voi și vă vom face cunoscute toate variantele, cu avantajele și dezavantajele acestora.

3. Este nevoie să ne vedem înainte de a încheia un contract pentru producție?

Știm că timpul orelor de program aproape că nu mai ajunge pentru task-urile de zi cu zi, așa că noi nu insistăm să avem întâlniri cu voi înainte de închieierea unui contract, exceptând ședințele de lucru care cer dezbateri pe materiale sau dezvoltarea unui proiect.

7. Care este timpul de producție și livrare pentru elemente de semnalistică?

Așa cum știți și voi, depinde foarte mult de materialele alese si de complexitatea proiectului. Dar pentru o casetă simplă, dreaptă, timpul de producție și livrare este de 48 ore.

4. Putem încheia un contract de confidențialitate sau exclusivitate?

Desigur că putem închiea astfel de contracte, ținând cont că ambele părți trebuie să fie egal satisfăcute de clauzele contractuale.

8. Care este timpul de livrare pentru promoționale și personalizarea acestora?

Dacă produsele se regăsesc pe stoc, în 24 de ore vă putem oferi o mostră a produselor solicitate. În cazul în care produsele trebuiesc comandate, timpul se mărește cu durata livrării acestora către noi.

CALITATEA PE PRIMUL LOC

Creație

Echipa de design va reuși să transforme în concept grafic sau de produs ideile dumneavaostră

Producție

Calitatea unui produs este dată de atenția la detalii din timpul producției.

Logistică

Ne ocupăm de transport și livrare la nivel național.