Casete luminoase

Casete luminoase

Împreună cu dumneavoastră vom alege soluția potrivită care va oferi o balanță echilibrată între materiale și pret pentru forma de promovare de care aveți nevoie în locație sau pentru eveniment.

Exceptând casetele cu front textil, restul casetelor pot avea forma variată.

Plexiglass

Casetele din Plexiglass sunt realizate la dimensiuni medii, oferă o calitate foarte bună a imaginii datorită variației de culori și posibilități de iluminare dar sunt recomandate în special la interior.

Prețurile încep de la 110 Euro/mp+TVA și variază în funcție de culori și modul de iluminare.

Casete luminoase

Bond

Bond este un material de tip sandwich realizat din două plăci de aluminiu în mijloc având un material plastic. Are un aspect metalic și este foarte rezistent atât la intemperiile vremii cât și la manopera executată asupra lui în timpul producției și a montajului – spre deosebire de metal nu ramân urme de la micile șocuri mecanice exercitate asupra lui la indoire.

  • Casetele executate din bond sunt parțial iluminate, în zona decupată a acestora în care se încastrează plexiglass alb sau colorant.
  • Costurile diferă în funcție de dimensiuni, culoarea bondului folosit și grosimea acestuia, dimensiunea decupajelor și a culorii, grosimii de plexiglass folosită pentru a umple decupajul.

Prețurile încep de la 240 Euro/mp+TVA

Front textil

Avantajele acestui tip de casete este dimensiunea foarte mare care nu are nevoie de îmbinări vizibile. H300cm x 5000cm (dimensiunea unei role de material). Calitate foarte bună atât a printului cât și a difuzării luminii pe material. Acest tip de casetă poate fi folosit și fără iluminare, cu rol de perete pentru evenimente sau permanent.

 

Costurile încep de la 280 Euro/mp+TVA

Backlit banner

Acest tip de casetă este cea mai ieftină variantă pentru expunere a logo-ului sau a denumirii.
Fiind realizată din structură metalică îmbracată în material flexibil, poate avea dimensiuni foarte mari fără îmbinări ale materialului.

 

Costul porneste de la 90 Euro/mp+TVA